test

Matlistan som PDF

Vecka 19 6-10 maj
Måndag: Kycklingrisotto
Tisdag: Stekt korv stuvade makaroner
Onsdag: Dillkött, potatis
Torsdag: Lov
Fredag: Lov

Vecka 20 13-17 maj
Måndag: Fransk kycklinggryta, ris
Tisdag: Nachogratäng med fläskfilé
Onsdag: Köttfärspytt med pepparrots crème
Torsdag: Krisptorsk, kallsås, potatis
Fredag: Blomkålssoppa med bacon & krutonger

Vecka 21 20-24 maj
Måndag: Fetaostbakad kyckling med tagliatelle
Tisdag: Köttfärsgratäng
Onsdag: Helstekt grisfilé, pepparsås, råstekt potatis
Torsdag: Köttbullar, potatismos, gräddsås
Fredag: Fisksoppa, mjukt bröd, pålägg

Vecka 22 27-31 maj
Måndag: Gräddstuvad pytt i panna
Tisdag: Thai wok med ris
Onsdag: Hummergratinerad torsk med potatismos
Torsdag: Grillbiff, café de paris-sås, potatisgratäng
Fredag: Köttfärssoppa, mjukt bröd, pålägg

Vecka 23 3-7 juni
Måndag: Citron & persiljepanerad fisk, kall sås, potatis
Tisdag: Sotad kyckling, klyftpotatis
Onsdag: Dubbel marinerad fläskfilé, potatissallad
Torsdag Salladsbuffé med kyckling och pasta.
Fredag: Avslutning

Salladsbuffé alla dagar